Anthony van den Hurk maakt zijn debuut in de basis bij Helsingborgs IF

Maandag 15 juni 2020 – een grote dag voor Anthony van den Hurk. Hij maakte zijn eerste verschijning als onderdeel van de basis van het team van Helsingborgs IF. Afgelopen maart voegde hij zich bij de club en stal de show al enkele keren als spits, maar kreeg nog niet de kans om een eerste helft te spelen. Tot afgelopen maandag.

De tegenstander van Helsingborgs IF, Varbergs BoIS, speelde een krachtige eerste helft die resulteerde in een stand van 0-1 in de rust. Ondanks de sterke verdediging van Helsingsborgs, eindigde de wedstrijd in 0-3 na vijf minuten extra speeltijd. Anthony liet zich van zijn beste kant zien en speelde een sterke wedstrijd. In de 75e minuut nam zijn teamgenoot Alhaji Gero zijn plaats over en verliet Anthony het veld. Ook al eindigde de wedstrijd niet met een overwinning voor Helsingborgs, kan Anthony terugkijken op een fantastisch debuut.

GFM is ontzettend trots op Anthony en kan niet wachten om hem te zien stralen in zijn volgende wedstrijd. Geweldig gedaan, Anthony!