Een on-ver-geete-lijke week voor onze GFM-talenten

De afgelopen wedstrijden hebben onze GFM-talenten momenten gegeven om niet te vergeten. Van individuele acties tot teamoverwinningen, we zetten ze hier voor je onder elkaar!

We trappen af met Milan van Ewijk. De rechtervleugelverdediger van SC Heerenveen heeft zijn eerste goal voor de club uit het noorden geprikt! Een welverdiende beloning voor zijn verdedigende werk die hopelijk het team verenigd om de drie punten te pakken tegen NEC volgend weekend.

Om in de stemming van individueel resultaat te blijven, schakelen we door naar Marius van Mil die een Man of the Match-performance heeft neergezet voor ADO onder 21. Van Mil wist het net 3 keer te vinden tegen het combinatieteam van Twente en Heracles onder 21.

Over op teamnieuws nu, waar we Thijmen Goppel’s Wehen Wiesbaden mogen feliciteren met de zege op Braunschweig. Een wedstrijd die ze moesten winnen om hun titelconcurrenten in de 3. Liga van Duitsland een hak te zetten.

In Zweden helpen Anthony van den Hurk en Benjamin Acquah Helsingborg IF hoger in de Superettan competitie te zetten. Dit hebben ze gedaan door klasse spel te leveren op hun respectievelijke helften. Van den Hurk scoorde de tweede en Acquah wist de verdediging zo te regisseren dat ze de nul hielden.

De spanning begint in de Indonesische league op te komen. Gelukkig voor Persib Bandung zijn daar GFM-talenten Geoffrey Castillion en Nick Kuipers. Kuipers hield stug de nul en Castillion wist de derde van de wedstrijd te maken nadat hij van de bank kwam.

Wat volgt is vrouwenvoetbal. Het damesteam van PSV wist met hoofdrollen voor Melanie Bross en Ellie Jean ternauwernood de drie punten mee te nemen naar Eindhoven tegen VV Alkmaar. Met die drie punten staan ze nu nog maar een punt achter competitieleiders Feyenoord.

Met een overstap terug naar Nederlands herenvoetbal vieren we de daverende 3- overwinning van NAC Breda op TOP Oss. GFM-talenten Dion Malone en Jarchinio Antonia hielpen het verschil te maken.

Als afsluiting eindigen we terug bij af in de Nederlandse Eredivisie van het herenvoetbal. Hier wist SC Cambuur net een overwinning te behalen tegenover middenklasse rivalen RKC Waalwijk. GFM’s Erik Schouten had de regie op de achterlijn en wist op deze wijze de nul te behouden voor Cambuur.

een onvergetelijk week

#social media