Kevin van Kippersluis tekent bij Go Ahead Eagles

Na zijn tijd bij het Zweedse AFC Eskilstuna is Kevin van Kippersluis weer op Nederlandse bodem en maakt hij de overstap naar Go Ahead Eagles. De 26-jarige aanvaller tekent voor in ieder geval één seizoen bij de club uit Deventer, met de optie voor een jaar verlenging.

Het buitenlandse avontuur begon een jaar geleden voor Kevin van Kippersluis. Na vier jaar voor FC Volendam gespeeld te hebben en twee jaar te hebben doorgebracht bij SC Cambuur, werd het tijd voor wat nieuws. Bij Persib Bandung voegde hij zich bij mede-GFM’ers Geoffrey Castillion en Nick Kuipers. Begin 2020 vertrok hij toch naar het Spaanse CD Badajoz, waar hij wegens het ontslag van een van de trainers niet lang kon blijven. Dat betekende opnieuw een nieuw land voor Kevin – Zweden ditmaal, maar toen kwam het coronavirus om de hoek kijken en lag ook daar het spel stil. Weinig geluk voor de aanvaller, tot nu!

Go Ahead Eagles ontvangt Kevin met open armen. Donderdag 18 juni 2020 ondertekende hij dan eindelijk zijn nieuwe contract en twee dagen later traint hij direct mee met de groep. Een mooie periode om naar uit te kijken en weer tot de betere spelers in de competitie te gaan behoren. Wij zijn maar wat trots om Kevin van Kippersluis in de geboortestad van GFM te hebben en wensen hem veel succes.

Gefeliciteerd, Kevin!

Foto (v.l.n.r.): Menno Beukema (Global Football Management), Kevin van Kippersluis (speler Global Football Management/Go Ahead Eagles) en Danny Ris (Global Football Management).