Transfernieuws voor Reijnders en Hendriks

Een transfer voor ontwikkeling!

Dit artikel komt terug op Reijnders. We hebben het hier echter niet over de transfer van Tijani Reijnders, die we in het vorige artikel hebben besproken, maar over zijn broer Eliano Reijnders. De jongere broer zet zijn carrière en ontwikkeling momenteel in een stroomversnelling met een spannende overstap naar Jong Utrecht.

De aanvallende middenvelder degradeerde vorig seizoen helaas met PEC Zwolle, maar wil nu terugkomen en van die ervaring leren. Hij wordt voor de rest van het seizoen uitgeleend aan Jong Utrecht, de B-ploeg van FC Utrecht. De jonge ploeg had de versterking hard nodig omdat ze dit seizoen nog geen enkele wedstrijd hebben weten te winnen. Reijnders’ belangrijkste doel is om minuten te maken, zijn spel te ontwikkelen en nog een kans te krijgen om Eredivisie-voetbal te spelen, in het geval dat PEC Zwolle terugkeert naar de hoogste klasse.

 

Hendriks verruilt geel-blauw voor groen!

Sam Hendriks ontsnapt aan het slechte Nederlandse weer om in zonniger omstandigheden te spelen. De Nederlandse routinier heeft zijn geel-blauwe tenue verruild voor het groen van Olympiakos Nicosia. Olympiakos Nicosia staat onderaan de ranglijst, maar aangezien ze slechts één wedstrijd hebben gespeeld, heeft Hendriks meer dan genoeg tijd om de situatie te veranderen. Met de ervaren en fysieke spits aan het roer van de aanval, zou Olympiakos de competitie kunnen bedreigen. Deze voorspelling is vooral verdienstelijk omdat rivalen als APOEL, AEK Larnaca en Apollon zich in de eerste plaats richten op Europees voetbal. Wij adviseren iedereen om Hendriks in de gaten te houden, hij zou Cyprus dit seizoen wel eens in vuur en vlam kunnen zetten!

Transfers In Tekst

 

#social media